Poolsalt 25 kg. sekk (midlertidig utsolgt fra lev.dør)

kr399.00

Tomt på lager

Beskrivelse

Poolsalt 

Bassengsalt brukes til bassenger med klorgeneratorer. For at en klorinator skal fungere, er klorioner nødvendig, natrium tilfører disse ionene og gjør det mulig for klorinatoren å lage fritt klor. Det er veldig viktig å alltid bruke teststrimler for å holde oversikt over pH- og klorverdien når du bruker en klorgenerator.

Saltholdigheten som anbefales i bassengvannet avhenger av utstyret, men som regel bør det være mellom 2,5 g/l og 4,0 g/l. Dette tilsvarer 2,5 – 4,0 kg/1 l eller 000 til 115 kg i et 180 x 8 x 4,1 m basseng.

INFORMASJON:
Et basseng bør rengjøres regelmessig. I vannlinjen dannes det alltid en stripe med fett og/eller kalk som bør fjernes for å beskytte bassengduken/liner, men også av hygieniske årsaker.

Hold bassenget rent med skånsomme rengjøringsprodukter designet for basseng- og bassengvann.
Unngå husholdningsrengjøringsmidler som inneholder overflateaktive midler eller fosfater. De forårsaker skumdannelse og algevekst.

Tenk på sikkerhet!
Basseng- og spakjemikalier bør oppbevares utilgjengelig for barn. Transporteres og lagres stående, i lukket originalemballasje, kjølig og ikke i direkte sollys.
Bruk biocider trygt. Les alltid etiketten og produktinformasjonen på emballasjen før bruk.
Bland aldri kjemikaliene, det kan føre til sterke reaksjoner og avgi farlige gasser! Når produktene er fortynnet i bassenget eller badestampen, kan de kombineres med hverandre, men de må aldri tilsettes samtidig.

Husk at vannkonservering tar tid: La sirkulasjonen i bassenget gå og vent minst en time mellom hvert trinn,
avhengig av tiltaket. Hvis du har problemer med grumsete vann, kan det i noen tilfeller ta flere dager før vannet i bassenget er rent og klart igjen.